Ravintola- ja catering-ala
Hygieniakoulutus
Koulutus on tarkoitettu elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille hygieniaosaamista ja varmistaa toiminnan laatua.
Koulutus muodostuu luennoista ja itsenäisestä työskentelystä jaetun materiaalin pohjalta.
- Elintarvikelainsäädäntö
- Viranomaisvalvonta
- Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäiseminen, hygieeniset työtavat
- Omavalvonta ja työntekijän henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito ja jätehuolto
- Mikrobiologian perusteet
Tutustu ennen koulutuspäivää itseopiskeluaineistoon:
Testiin voi valmistautua itsenäisesti Ruokaviraston aineistojen pohjalta:
Hygieniapassi itseopiskelumateriaali
Lisätietoja koulutuksesta
Tarvitsetko hygieniakoulutusta ennen hygieniapassin suorittamista.
Pyydä tarjous.

Ravintola- ja catering-ala
Pyydä tarjous
Hygieniakoulutus
- Ala: Ravintola- ja catering-ala
- Opetusmuoto: Lähiopetus
- Paikka: Seinäjoki
- Hinta: 85 € (alv. 25,50%) - Osallistujahinta