Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala

Maukasta makkaraa

Koulutus on tarkoitettu makkaranvalmistuksesta kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi makkaran valmistuksen eri vaiheita ja laitteita käytännössä. Opit mitä sinne makkaraan laitetaan ja miksi. Aikaisempaa osaamista makkaran valmistuksesta ei vaadita, mutta ei siitä haittaakaan ole. Koulutus muodostuu käytännön työskentelystä Sedun makkaratehtaassa ja valmistuksen yhteydessä saaduista teoreettisista perustiedoista, lisäksi saat vinkkejä kotivalmistukseen. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Lisätietoja koulutuksesta

Makkaran valmistuskoulutus aiheesta kiinnostuneille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta makkaran valmistuksesta. Koulutus pidetään iltaopetuksena Sedu Törnäväntien kampuksella ti 10.2.2026 klo 15-21.
Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala

Maukasta makkaraa

Hinta : 150 €
10 paikkaa jäljellä
  • Ala: Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala
  • Ajankohta: 10.2.2026
  • Opetusmuoto: Lähiopetus
  • Paikka: Seinäjoki
  • Hinta: 150 € (alv. 25,50%) - Osallistujahinta

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.2.2025, klo 23:59

Lisätietoja antaa opettaja Ilkka Pellinen. etunimi.sukunimi@sedu.fi.
Lisätietoja antaa opettaja Ilkka Pellinen. etunimi.sukunimi@sedu.fi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä