Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala
Maukasta makkaraa
Koulutus on tarkoitettu makkaranvalmistuksesta kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi makkaran valmistuksen eri vaiheita ja laitteita käytännössä. Opit mitä sinne makkaraan laitetaan ja miksi. Aikaisempaa osaamista makkaran valmistuksesta ei vaadita, mutta ei siitä haittaakaan ole.
Koulutus muodostuu käytännön työskentelystä Sedun makkaratehtaassa ja valmistuksen yhteydessä saaduista teoreettisista perustiedoista, lisäksi saat vinkkejä kotivalmistukseen.
Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.
Lisätietoja koulutuksesta
Makkaran valmistuskoulutus aiheesta kiinnostuneille.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta makkaran valmistuksesta.
Koulutus pidetään iltaopetuksena Sedu Törnäväntien kampuksella ti 10.2.2026 klo 15-21.
Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala
Maukasta makkaraa
Hinta : 150 €
10 paikkaa jäljellä
10 paikkaa jäljellä
- Ala: Elintarvike-, Ravintola- ja catering-ala
- Ajankohta: 10.2.2026
- Opetusmuoto: Lähiopetus
- Paikka: Seinäjoki
- Hinta: 150 € (alv. 25,50%) - Osallistujahinta
Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.2.2025, klo 23:59
Lisätietoja antaa opettaja Ilkka Pellinen. etunimi.sukunimi@sedu.fi.
Lisätietoja antaa opettaja Ilkka Pellinen. etunimi.sukunimi@sedu.fi.